vineri, 4 martie 2011

Nibiru,planeta zeilor

Cate planete sunt in Sistemul Solar? Stiinta spune ca sunt noua,dar unii cercetatori sustin ca ar mai exista o planeta, Nibiru, planeta X,deja descrisa de sumerieni cu trei milenii inainte de Hristos. Dar cum este posibil ca un popor care a trait acum 5000 de ani sa aiba o cunostinta asa de buna despre galaxie? Un cercetator a declarat ca pe aceasta planeta traiau extraterestri cu o tehnologia superioara in comparatie cu cea a noastra si ca aceasta planeta la un ciclu de 3600 de ani se aproprie de Soare creand dezastre naturale.
Unii cercetatori sustin ca in antichitate planeta Terra ar fi fost vizitata de asa zisii "calatorii stelelor", ce ar fi transmis tehnologia la popoarele din timpul acela, creand in asa fel marile civilizatii din trecut.
Conform studiilor, planeta Nibiru se va apropria din nou de  Soare in 2012, o data care corespunde si cu calendarul maias si inseamna "sfarsitul unui ciclu",deci va purta dezastre naturale, o marire a temperaturii,cutremurile vor fi mai intense si mai numeroase,dar asta nu se va intampla doar pe planeta Terra,ci pe toate planetele din Sistemul Solar.
Oarecum exista posibilitatea ca in Sistemul Solar ar exista planeta X chiar daca NASA si astronomii infirma aceaste declaratii.
Desi stiinta uficiala infirma declaratia ca ar exista o noua planeta in Sistemul Solar,o cauta.
In 1983 niste astronomi declarasera ca ar fi descoperit  printr-un sistem de infrarosi un corp intrus ce orbita apropriindu-se de Soare, planeta X; dar doar in 2005 a fost anuntata descoperirea planetei Eris,o planeta cu o masa mai mare de 4 ori decat masa Terrei,numita cu numele zeitei grece a discordiei,pentru ca aceasta planeta e in stare sa modifice ordinea galactica a planetelor. Oare este cu adevarat a zecea planeta din Sistemul Solar? La nivel uficial, NASA exclude aceasta teorie,totusi unii cercetatori sustin ca aceasta teorie este adevarata.
Oare NASA si guvernele ne ascund adevarul? O singura chestie pare a fi sigura,misterul care e in cerul stelat deasupra noastra,ne impinge catre cautarea originelor noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu