marți, 31 ianuarie 2012

2012- Un an dezastruos ?

Ne-am aventurat intr-un nou an, 2012. Acest an, dupa vorbele si prezicerile mayasilor, ar trebui sa fie ultimul an al acestei lumi, desi multi sunt sceptici in legatura cu aceste preziceri. Insa ceva e sigur, acest an, nu e un an normal, ca ceilalti ani. O luna din douasprezece s-a dus, si deja am putut vedea unele nereguli, cum ar fi, prostestele din Romania, care inca nu au luat sfarsit dupa aproximativ doua saptamani. In urma acestui eveniment, multi s-au gandit ca va fi o noua revolutie in Romania, asemanatoare cu cea din 1989, dar nu a fost sa fie asa, spre fericirea unora si spre nefericirea altora. Dar suntem cu totii constienti ca intr-o zi, mai aproape sau mai tarziu, dar cu siguranta in acest an, va fi o schimbare.
Revenind la subiectul 2012, dupa spusele mayasilor, in ziua de 21 decembrie 2012 plantele in Sistemul Solar se vor alinia cu Soarele, fapt ce va duce la dezastre naturale si mai apoi sfarsitul lumii.
Ce se poate spune insa e ca, dezastre naturale au fost si pana acum ( Tsunami din Japonia, Tsunami din sud-estul  asiatic, cutremure,etc ). Ce vom putea vedea nou in acest an ?
Daca prezicerile mayasilor spun ca sfarsitul lumii va fi pe 2012, expertii NASA tagaduiesc acest fapt; iata ce spune Don Yeomans,manager al programului NASA de observare a obiectelor apropiate Pamantului : ''Puteti dormi linistiti in noaptea de 21 decembrie 2012 '' .
Mai mult decat atat, si Biblia tagaduieste prezecerile mayasilor. Ea ne spune ca nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii, nici Fiul, decat Tatal.
Pe langa toate acestea, am putea sa ne gandim, ca de-a lungul istoriei, dar mai ales in vremurile de astazi, de cate ori nu s-a tot prezis sfarsitul lumii ? Au fost si profetiile lui Nostradamus, care s-a dovedit ca au fost false, si multe, multe altele. De ce acum sa credem profetiile mayasilor ?
Un lucru e sigur, nu stim cand va fi sfarsitul lumii, dar o parte a profetiilor mayasilor, pare a fi adevarata.... Dezastre naturale, razboaie, vom vedea cu siguranta... poate nu anul acesta, dar curand, cel putin, asa sugereaza vremurile pe care le traim !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu